MOJ RAČUN

Moj račun

KOŠARICA

Košarica

KONTAKT

kontakt

Kako izbrati promocijsko darilo? 3 največje napake pri izbiri

Tokrat bom opozoril na 3 največje napake, ki jih delamo pri izbiri promocijskih daril.

  1. Na prvem mestu je, pri izbiri promocijskega darila, UPORABNOST. Darilo naj bo praktično in uporabno. Ne podarjajte kupcem ali partnerjem stvari, ki niso uporabne, kmalu bodo končale v kakšnem predalu ali še slabše, v smeteh.
  2. KAKOVOST DARILA. Ne podarjajte nekvalitetnih daril, saj je to ZELO SLABA reklama za vas in vaše podjetje. Promocijsko darilo nabavite pri dobavitelju, ki vam ponuja kakovostne izdelke. A da se ne bomo narobe razumeli – ne govorimo o vrednosti izdelka. Kakovosten izdelek je lahko tudi poceni. Enako velja za tisk – tisk naj bo kakovosten in obstojen. Izogibajte se poceni tiskarjem, brez priporočil in potrebnega znanja.
  3. DARILA ZA ENKRATNO UPORABO. Ne podarjajte daril za enkratno uporabo – kupec/poslovni partner jih bo uporabil in … vaše reklame je konec! Podarite darilo, ki bo kupca/poslovnega partnerja spominjalo na vas vsak dan ali vsaj, čim dalj časa.

To so tri najpogostejše napake pri izbiri promocijskega darila. Ne zapostavljajte pravilne izbire promocijskega darila in izkoristite potencial, ki ga takšna darila imajo!

Sorry, comments are closed for this post.

Afnadar.si

Spletna trgovina afnadar.si vam ponuja največji izbor potiskanih izdelkov (majice, predpasnike, skodelice, kape...). Možnost ustvarjanja - vse ponujene izdelke je možno potiskati po vaši zamisli in želji. Podarite sebi ali svojim najbližjim unikatno darilo. 

Promocijski tekstil, promocijska darila, oblikovanje, tisk - vse na enem mestu po zelo konkurenčnih cenah. Zahtevajte ponudbo.

Kontakt

VIDIM 360
Vanja Mladenović s.p.
Steklarska ulica 3
3252 Rogatec

info@afnadar.si
tel.: 00386 40 232 195