MOJ RAČUN

Moj račun

KOŠARICA

Košarica

KONTAKT

kontakt

Kako pravilno izbrati odlično promocijsko darilo?

Kot smo že ugotovili, je koledar odlično promocijsko darilo, ki ga lahko podarimo prav vsakemu od naših kupcev ali partnerjev. Paziti moramo le na pravilno izbiro, saj lahko tudi z slabo izbiro koledarjev naredimo veliko napako in naše darilo bo kaj hitro končalo v predalu ali smeteh.

Če naši kupci živijo na podeželju ali v manjših krajih, kjer ima skoraj vsaka hiša svoj vrtiček, bo izbira setvenega koledarja zadetek v polno. Prav tako bo izbira koledarja z motivom cvetja odlična izbira za gospe, gospodinje, ki preživijo nekaj časa v kuhinji, kjer je tak koledar koristen in lep okras. Mlajša, aktivna populacija bo zelo zadovoljna z koledarjem s športnimi motivi, gorami ali vodami… torej motivi, ki simbolizirajo aktivnosti v naravi, šport, gibanje… za naše prijatelje, ki jim je pisalna miza delovni prostor, pa je odlična in koristna izbira namizni poslovni koledar z opomnikom. Razumete, kaj hočem povedati? Razmislek o tem kateri koledar podariti je nujen.

Glavno vprašanje pri izbiri koledarja je: kdo so naši kupci ali partnerji? Katere interese imajo, kaj jim je všeč oz. kateri koledar jim bo pripomoček in ne navlaka? Ne razmišljajmo kaj je všeč nam, katere interese imamo mi, ampak RAZMIŠLJALJMO O KUPCIH OZ. PARTNERJIH. Prav za vsako darilo si MORATE VZETI ČAS, enako je s koledarji. Razmislek o tem kateri koledar iz naše velike izbire bo pravo darilo za naše kupce in partnerje se nam bo hitro obrestoval, saj bo tak koledar visel na steni ali stal na mizi našega partnerja in ga skozi vso leto opozarjal na nas.

Sorry, comments are closed for this post.

Afnadar.si

Spletna trgovina afnadar.si vam ponuja največji izbor potiskanih izdelkov (majice, predpasnike, skodelice, kape...). Možnost ustvarjanja - vse ponujene izdelke je možno potiskati po vaši zamisli in želji. Podarite sebi ali svojim najbližjim unikatno darilo. 

Promocijski tekstil, promocijska darila, oblikovanje, tisk - vse na enem mestu po zelo konkurenčnih cenah. Zahtevajte ponudbo.

Kontakt

VIDIM 360
Vanja Mladenović s.p.
Steklarska ulica 3
3252 Rogatec

info@afnadar.si
tel.: 00386 40 232 195